koudbuffet
warmenkoudbuffet
stamppotbuffet
completemenus
barbeque
disclaimer


friet en snacks op locatie
Start
friet en snacks op locatie
verkoop & lease
verhuur
portfolio
contact




soepenbroodjes

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Koud

Buffet

Warm & Koud

Buffet

Stamppot

Buffet

Complete

Menu's

Barbeque

Cateringbedrijf Kip

Beumeesweg 61

9661 AM Alteveer

T: 06 - 46264629

E: info@cateringbedrijfkip.nl

06 - 46264629

Disclaimer

Algemene Voorwaarden

Copyright Cateringbedrijf Kip 2020

DISCLAIMER

Disclaimer

Cateringbedrijf Kip stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan haar website. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is de informatie op deze website ten alle tijden voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Met deze disclaimer komen eerdere website uitingen of achtergebleven oudere pagina's van bijvoorbeeld actie's of iets dergelijke, te vervallen. Hier kunt u geen aanspraak meer op maken. Alle wijzigingen worden doorgevoerd en wekelijks bij de zoekmachines aangeleverd.


Copyright

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Cateringbedrijf Kip.


Privacy

Cateringbedrijf Kip respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de geldende richtlijnen verwerkt. Cateringbedrijf Kip stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden.


Websitebouw

Bert Stel heeft in opdracht van Cateringbedrijf Kip deze website met de grootste zorgvuldigheid gebouwd. Alle getoonde afbeeldingen en hyperlinks zijn in opdracht van Cateringbedrijf Kip gebruikt. Bert Stel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke websites. Geschillen die eventueel voortkomen uit de getoonde afbeeldingen, teksten en/of prijsvoeringen komen op geen enkele manier voor rekening van Bert Stel. Vragen die voortkomen uit deze website en die betrekking hebben op de producten en/of diensten van Cateringbedrijf Kip kunt u stellen aan het adres van Cateringbedrijf Kip (dhr. B. Kip). Vragen die betrekking hebben op de websitebouw, kunt u stellen aan Bert Stel door de link te gebruiken op deze pagina, of op de homepage. U vindt deze link linksonder op pagina.


Hyperlinks

De website van Cateringbedrijf Kip bevat hyperlinks naar andere websites.

Cateringbedrijf Kip is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie op deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke gekoppelde websites.


Onjuiste plaatsing

Bent u van mening dat een afbeelding of tekst niet juist is, dan kunt u dit met onderstaande link aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u niet op een andere manier doen.

Voor vragen over de aangeboden diensten, producten of aanbiedingen van Cateringbedrijf Kip, kunt u een

e-mail sturen naar Cateringbedrijf Kip.

Voor vragen over de website, of aanverwante zaken, kunt u een

e-mail sturen naar BertStel.nl.

Stuur een e-mail

Stuur een e-mail

Friet & Snacks

op locatie

Soep & Broodjes

Home

Onbeperkt Snacks Op Locatie!

Verkoop & Lease

Verhuur

Portfolio

Contact